Hoppa till innehåll

Atg resultat

Atg resultat

Det går flera travlopp varje dag och det är inte alltid så enkelt att följa med i ATG resultat. Som tur är behöver du bara besöka deras hemsida för att ta del av alla lopp som gått. De flesta går till och med att streama i efterhand. Då kan du rätta din kupong samtidigt som du tittar på loppen. Du kan även leta fram rätt lopp och stämma av.

ATG har en uppsjö av travtävlingar och du kan i princip spela på travet dagligen. Det gäller inte bara Sverige utan runt om i hela världen. Dock är det vissa tävlingar som är lite större och det är bland annat V86 och V75. Det finns flera sätt du kan följa med i ATG resultat om du vill se om lyckas pricka in dina hästar och här berättar vi lite mer om det. 

Ta del av dagliga ATG resultat

ATG har inte längre spelmonopol på trav men de är överlägsna när det kommer till tävlingar. Du kan alltid spela och följa med i dagliga ATG resultat i Sverige eller i övriga världen. Några av de största tävlingarna är V75 på lördagar och V86 på onsdagar. Det finns även V64 och V4 bara för att nämna några exempel. En del av tjusningen med trav är att se loppen live. Då kan du följa ditt ATG.se resultat i realtid. De stora travtävlingarna streamas i hög kvalitet.

Om du vill veta hur det har gått i ett specifikt lopp kan du bara klicka dig in på ATG:s hemsida. Där ser du både pågående race och sådana som redan har gått. Trots att de har väldigt många lopp är det enkelt att få en översikt. Du kan bara välja datum om det är något specifikt lopp du är intresserad av.

ATG play

Se vilken häst som vinner varje enskilt lopp

Har du lämnat in din kupong kan du logga in under dina spel och se om det har blivit någon vinst eller inte. Det är det snabbaste sättet att få ett resultat. Vissa vill dock se vilken häst som varje lopp enskilt för att det är lite mer spännande. Då kan du klicka dig in under totalen. Sedan kan du visa vinnaren för varje enskilt lopp och jämföra med din egen spelkupong. Det är verkligen spännande om du får in de första loppen. 

Pengarna betalas ut direkt

Ett annat sätt du kan se om du har vunnit är att kolla ditt saldo hos ATG. Så snart loppens ATG resultat är registrerade betalar de ut till alla som har spelat på deras sajt. Det betyder att pengarna krediteras direkt till ditt spelkonto vid en eventuell vinst. Då kan det vara intressant att se exakt vad du vann på. Nästa steg är då att klicka dig in till din aktuella spelkupong och se resultatet. 

Om du har en vinst på ditt konto kan du alltid ta ut den till bankkonto eller någon annan betalningsmetod. Det är en av många fördelar med att spela på ATG på nätet. Du behöver inte ta dig till din spelbutik för att lösa in din kupong. Om du har en fysisk bången med vinst är det enklast att lämna in den på samma ställe som du köpte den. 

Följ ATG resultat i realtid

Det finns knappast något som är mer spännande än att följa ett travlopp i realtid. Du har din bången framför dig och följer loppen ett efter ett. Det går att se både på plats på en travbana i Sverige och genom att streama. De stora loppen som V75 och V64 sänds även på TV. Speciellt när det är många miljoner i potten. Det finns även stora lopp utanför Sverige. Frankrike är ett exempel på ett stort travland med många spännande tävlingar. Dessa kan du också spela på.

Om du spelar hos ett ombud så får du din spelkupong uttryckt på papper. Då kan du sitta med den i handen samtidigt som du kollar på loppen och bocka av varje lopp. Spelar du online hos ATG så skapas en spelkupong på ditt konto. Den ser precis ut som den fysiska kupongen. Där kan du också se alla hästar du har plockat ut i varje lopp. 

Streama loppen på ATG:s hemsida

ATG streamar de flesta loppen på sin hemsida, i alla fall de som körs på svenska travbanor. Om du är inloggad på ditt spelkonto har du alltså tillgång till alla dessa lopp. Där kan du se loppen med svenska eller skandinaviska kommentatorer. Om du har spelat på loppet ser du även din kupong under själva tv-rutan. Det är alltså ingen risk att du glömmer dina hästar mitt under loppet.

Nybörjarguide Trav

Följ med från mobilen

Det enda du behöver för att se och streama ATG resultat är en telefon eller en surfplatta. Du kan logga in på ATG:s hemsida precis som du gör från datorn. De erbjuder nämligen möjligheten att logga in med BankID vilket är väldigt smidigt från telefonen. Sedan har du tillgång till allt som du även har på datorn. Det betyder att du till exempel kan vara på plats på travbanan och spela online hos ATG.

Skapa konto hos ATG

Om du vill börja spela på travet är första steget att skapa ett konto på sajten. Det är numera väldigt enkelt eftersom du kan göra det med ditt mobila BankID.

ATG är en av Sveriges mest kända spelsajter eftersom de länge hade patent på trav. Här hittar du alltid de största travtävlingarna. Oavsett när du loggar in kan du vara säker på att du hittar ett spännande lopp. Det gäller inte bara trav utan även galopp och annan sport.

ATG har en egen resultatkalender

Ibland kan man hitta en gammal bången i en låda eller i en plånbok. Då är du säkerligen nyfiken på om det är någon vinst på den eller inte. Det finns ett väldigt enkelt sätt att ta reda på det. Om går in på ATG:S hemsida finns det något som heter resultatkalender. Där kan du snabbt välja ett datum och årtal och se vilka lopp som gick av stapeln den dagen. Då ser du även resultaten för varje lopp. 

Skulle det vara vinst på någon gammal kupong kan du alltså lätt ta reda på det. Det brukar vara mest aktuellt med svenska lopp men de har även resultatet från andra länder om det skulle vara av intresse.

Vanliga frågor och svar om ATG resultat

Ja, det kan du. Allt du behöver göra är att gå in på ATG:s resultatkalender och välja det datum som är aktuellt. Du kan också bläddra till ett annat år genom att klicka på pilarna vid kalendern.

Om du väljer dag i resultatkalendern och klickar dig in på ett specifikt lopp kan du se vem som vann. Du kan även se oddsen för de olika spel som var tillgängliga under det loppet.

Ja, du kan alltid se vinnaren så snart loppet har avslutats på ATG:s hemsida.

Ja, de flesta loppen går att se live om du streamar dem. ATG sänder de flesta travloppen via sin hemsida. Där kan du även se loppen i efterhand om du inte har möjlighet att se dem live.

Absolut! Om du har spelat hos ATG rättas de automatiskt. Då hittar du dem under dina spel. Om du har tippat någon annanstans kan du klicka fram resultatet och jämföra mot din kupong.