Hoppa till innehåll

V4

Look of a brown horse in an equestrian show

V4 är en av de lite enklare spelformerna där du ska hitta vinnaren i fyra olika lopp. Det är något du kan spela på varje dag, ofta i samband med ett större lopp som V75. Det brukar gå av stapeln en gång runt lunch och en gång lite senare på kvällen. Något som är unikt för V4 är att du måste ha alla rätt för att det ska ge någon utdelning. Du får alltså ingen utdelning för 3 rätt.

 

En introduktion till V4

Den första gången som man kunde spela på V4 var i februari 2006. Det blev snabbt ett omtyckt alternativ, speciellt för dem som gillar att spela för lite mindre summor. Det passar alltså väldigt bra för småspelare. V4 har väldigt sällan miljonutdelning eftersom det inte omsätter lika mycket som de andra spelen. Det kan även vara ganska ojämn kvalitet på loppen kring lunch. Du kan faktiskt vinna upp till 600 000 kronor om resultaten är på din sida. 

 

Vissa läser inte ens på om hästarna utan väljer sina favoritnummer. Det kan alltså liknas vid lotto. Det betyder att det kan rassla till rejält ifall det skulle skrälla. Du kan lämna in hur många rader du vill. 

Huvudspel under lunchen

Under lunchtid så är ofta V4 det stora dragplåstret. Det är även ett populärt inslag under tävlingar som V75 och V86. Om du missar tidigt i loppen får du en andra chans med V4. Det finns även en unik V4 hos ATG som hänger ihop med det anrika Vincennes. Eftersom det bara är ATG:s kunder som får vara med är potten inte så stor. Det är också en riktigt bra möjlighet att sätta dig in lite mer i fransk travsport.

ATG play

Det är enkelt att spela på V4

Som nybörjare kan du snabbt lära dig spela på V4. Om du loggar in hos ATG kan du enkelt plocka ut alla hästar du tror på i varje lopp. Känns dina travkunskaper inte helt på topp kan du även köpa en Harry Boy. Trav är en blandning av tur och skicklighet och ju mer du kan om ekipagen desto större chans har du. 

Radpriset ligger på 2 kronor så det kan snabbt bli ganska dyrt. Vi kan rekommendera att spika ett av loppen om du inte vill spendera en förmögenhet. Om det finns en häst som ser ut som en solklar vinnare behöver du kanske inte slösa fler rader i det loppet.

Tips till dagens spel

Intresset för V4 brukar vara betydligt svalare än V75 och V86. Det behöver inte vara något negativt. Loppen analyseras inte sönder på samma sätt som de större loppen. Om du då själv lägger ner lite tid kan du få in alla fyra rätt. 

Självfallet finns det några duktiga tippare som du kan ta hjälp av. Ett tips är att kolla i Facebookgrupper där många gärna delar med sig av sina tips. Då får du inte bara tips från de kända experterna utan också dedikerade fans. Kanske hittar du till och med någon du kan starta en andelsgrupp med?

Brown horse at stable

Rätta din kupong när du vill

När kupongen väl är inlämnad kan du rätta den samtidigt som loppen pågår eller i efterhand. Om du vill rätta den live kan du streama loppen hos ATG. Det kan du göra på din dator eller på mobil. Om du väljer mobilen kan du sitta vart som helst så länge du har en internetuppkoppling. 

Vill du istället rätta i efterhand går det lika bra. På varje bången finns en rättningskod som du kan fylla i på ATG:s hemsida. Då får du direkt veta om det vet någon vinst eller inte. Du kan även rätta din kupong manuellt och ta fram vinnaren i varje lopp. 

Om du har spelat hos ATG och går med vinst kommer du få den utbetald till ditt spelkonto kort efter att omgången är avslutad. Sedan kan du ta ut den till ditt bankkonto. Har du spelat hos ett ombud är det enklast att gå tillbaka till dem.

Vanliga frågor och svar om V4

Nej, du måste ha rätt i alla fyra loppen för att vinna.

Ja, det kan du normalt hos ATG då de visar alla loppen oavsett vilken travbana det körs på. 

Det varierar från dag till dag. Därför är det bäst att kolla schemat en bra stund innan du tänkt spela.

Radpriset ligger på 2 kronor. Om du vill veta summan multiplicerar du alla dina hästar med radpriset.