Hoppa till innehåll

ATG app

ATG kod

Om du vill kunna spela enkelt och smidigt på trav kan du alltid ladda ner ATG appen. Där kan du snabbt och enkelt logga in på ditt konto och lägga ett spel. De har allt från V75 till mindre travtävlingar. Du hittar även information om kommande tävlingar och de olika hästarna. Här förklarar vi allt om hur du hämtar appen och varför den är ett så bra alternativ.

Hur du bettar i ATG appen

Att betta i ATG appen fungerar precis som när du spelar på desktop. Du börjar med att logga in på ditt spelkonto och gör en insättning. Sedan kan du börja plocka ut dina hästar och lopp. Hos ATG så finns det många lopp du kan spela på, varav V75 och V64 är några av de mest välkända alternativen. Det finns även spel som Dagens Dubbel och flera andra alternativ..

När du har plockat ut hästar att satsa på fyller du i hur mycket du vill satsa och godkänner ditt spel. Sedan kan du följa loppen och se om dina hästar lyckas vinna. Om du inte själv vill plocka ut dina hästar kan du välja att lämna in en Harry Boy. Då väljer en simulator ut dina hästar.

ATG play

Hur du hämtar och installerar ATG på din dator via ATG appen

Vi vet alla hur man laddar ner en app till android eller iOS, men det går faktiskt att även använda ATG appen på din dator. Det är perfekt om du vill ha tillgång till alla funktioner trots att du sitter vid en desktop. Du kan komma igång med ett par enkla steg.

Vi vet alla hur man laddar ner en app till android eller iOS, men det går faktiskt att även använda ATG appen på din dator. Det är perfekt om du vill ha tillgång till alla funktioner trots att du sitter vid en desktop. Du kan komma igång med ett par enkla steg.

1. Hämta en Android App emulator

Det första du måste göra är att hämta en android app simulator. Det finns många alternativ på marknaden. En emulator är ett program som gör att du bland annat kan spela i ATG appen från datorn. Det kommer att se ut precis som att du loggar in från en dator.

2. Installera Software Emulator på din dator

När du har beslutat dig för vilken emulator du vill använda är det dags att installera programmet på din dator. Det brukar vara en enkel process som endast tar ett par minuter. Om du har flera datorer måste du ladda ner programmet till varje enskild dator.

3. Ladda ner ATG app och börja spela

När programmet är installerat kan du gå in i App Store och ladda ner ATG app. Sedan loggar du bara in på ditt spelkonto precis som vanligt. Du kan välja att logga in med BankID eller med användarnamn och lösenord. Sedan är det bara att göra en insättning och börja spela på trav eller det övriga spelutbudet.

Black Andalusian horse trotting on snow meadow.

Några funktioner när du bettar i ATG app

Det finns flera funktioner som du har tillgång till i ATG appen. Här kommer en sammanfattning över de viktigaste.

Startlistor

När du ska spela på trav har du alltid tillgång till de uppdaterade startlistorna. Du hittar också snabblänkar till alla stora spel som V75, Dagens Dubbel och V64. Det finns även en spelkalender där du kan se alla kommande lopp.

När du väl är inne på en startlista kan du anpassa den så att du bara ser den information du är ute efter. På aå sätt har du de bästa förutsättningarna inför varje lopp.

Rätta dina kuponger

Om du klickar dig in på ”mina spel” har du också möjlighet att rätta dina kuponger live precis efter att varje lopp är avslutat. Du kan även smyga fram vinnaren i varje lopp om du vill göra det lite mer spännande.

ATG Live

När du laddar ner ATG app har du också tillgång till live där du kan följa med i sändningen i realtid. Det är ATG:s egna play-tjänst där de sänder alla loppen. De går även att se i efterhand om du inte har möjlighet att se dem live samtidigt som de pågår.

Harry boy

Det är också möjligt att köpa en Harry boy direkt i appen. Som vi skrev tidigare är Harry boy ett alternativ för dig som inte vill väljaut dina egna hästar. Det finns tre olika varianter som du kan välja mellan; chans, favorit och original. Du kan alltså välja den kupong som passar din spelstil bäst. Om du vill få in de större vinsterna rekommenderas du att välja chans.

Odds på ligor från hela världen

ATG app har inte bara trav och galopp utan du kan även spela på andra ligor över hela världen. Via appen hittar du alla aktuella sportevenemang. Du kan snabbt sortera spelen efter liga eller lag för att enklare hitta de matcher du är intresserad av. Då kan du enkelt lägga ett spel direkt via appen.

Du har också ett stort utbud av satsningsalternativ och kan spela på allt från vinnare till vilket lag som kommer få flest hörnor i en match. Du kan spela både live och prematch. Exakt vilka satsningsalternativ du har tillgång till beror på vilken sport det rör sig om.

Big 9

När du är inne på oddset hittar du också något som kallas för Big 9. Det är ett poolspel på toppfotboll från några av de bästa ligorna. Spelet påminner mycket om Stryktipset. I spelet tippar du på samtliga matcher och väljer 1X2. Du måste även betta på om det ska bli under eller över ett visst antal mål varje match.

Vinstpengarna fördelas alltid mellan de spelare som har 7-9 rätt. Exakt hur stor utdelningen blir beror på utgången i de olika matcherna.

 

Kuskar

Fördelar

Det finns många fördelar med att spela via ATG app. En fördel är att du snabbt kan logga in och få tillgång till hela spelutbudet. Allt du behöver är en mobil eller surfplatta. Här är ytterligare några fördelar:

  • Du har tillgång till Sveriges bästa trav och galopp

  • Du kan titta på sändningar via Play

  • Du kan lämna in en Harry Boy direkt via ATG app

  • Du har tillgång till stora jackpottar

Nackdelar

Precis som med alla appar finns det både fördelar och nackdelar. Här kommer några nackdelar som kan vara värt att känna till:

  • Det går inte att köpa andelar via spela tillsammans

  • Du kan inte köpa butiksandelar via appen