Hoppa till innehåll

ATG kod gör det enklare att rätta

  • av
ATG kod

Istället för att rätta manuellt på ATG så kan man istället använda sig av en rättningskod. Rättningskoden hittar du längst ner på kvittot för spelet. Med den atg kod som du har kan du enkelt rätta ditt kvitto från ett spel du köpt via ett ombud eller som du delat med en kompis. Har du en smartphone kan du rätta kvittot med knappen ”Rätta med rättningskod” längst ner i appen.

Så rättar du med din ATG kod

Det enklaste sättet för dig att rätta spelkvitto är att göra det genom ATG rättningskod på ATG.se. Inne på ATG:s hemsida kan du rätta spelkvittot i upp till 10 dagar.

För att skriva in rättningskoden behöver du öppna en webbläsare och skriva in atg.se/kod. Sidan du hamnar på visar ett fält där du kan skriva in koden. Koden består av 9 bokstäver.

Efter att du skrivit in koden trycker du sedan på ”Rätta kvitto” för att få fram resultatet. Du kan även göra detta om du har en smartphone med ATG:s app.

Hur kommer jag igång med att spela på trav?

Det första steget för att komma igång med att spela på galopp eller trav är att bestämma vart du vill spela. Du kan spela på ATG eller något annat spelbolag som erbjuder travspel.

Väljer du att spela trav på populära ATG så går det både smidigt och snabbt att skapa ett konto på spelbolagets hemsida. Där kan du även se de olika loppen live, göra system, spela med dina vänner och även läsa analyser och tips om de olika omgångarna.