Hoppa till innehåll

V3

V3

V3 är inget eget lopp utan en slags spelform som du kan spela hos ATG. Normalt så kan du spela på detta flera gånger om dagen, alla dagar om året. Normalt har du en första chans runt lunch, sedan en eller två chanser på eftermiddagen. Målet med V3 är att du ska gissa rätt vinnare i tre olika avdelningar. Normalt måste du pricka in alla tre rätt för att vinna men ibland räcker det med endast två rätt.

Så spelar du på V3

Det går att spela på V3 på flera olika sätt. Du kan spela genom att logga in på ATG:s hemsida, direkt på en travbana eller hos ett ombud i din närhet. Du väljer alltså vinnaren i tre olika lopp och du får välja hur många ekipage du vill. Det blir dock dyrare ju fler hästar du plockar ut. Det smidiga med att spela online är du inte behöver hålla koll på hur mycket din spelkupong kostar. Datorn räknar ut detta automatiskt. 

Varje rad på V3 kostar 10 kronor vilket gör det till ett av de lite dyrare spelen. Det beror främst på att du har stora vinstchanser i detta spel.

ATG play

När går det spela på V3?

Du kan spela på V3 minst en gång om dagen. För att veta exakt när du kan spela är det enklast att logga in på ATG:s hemsida och sortera efter V3-spelen. Om det är onsdag kan du spela på # vinnare i det ordinarie V86-loppet. På lördag fungerar det på samma sätt fast för V75. Du kan självfallet lämna flera olika kuponger om du känner för det. Spelstoppen är ungefär vid samma tid varje dag så om du spelar regelbundet kommer du snabbt lära dig när du måste lämna in din kupong. 

Så vinner du på ett spel

Detta är inte ett av de populäraste spelen vilket också visar sig i vinstutdelningen. Omsättningen är betydligt mindre än många andra spel hos ATG. Som regel omsätter en kvällsomgång cirka 100 000 kronor. Det kan jämföras med V75 som omsätter flera miljoner varje lördag. Om det är en V3 som anordnas inom V75 så kan dock omsättningen närma sig 200 000 kronor. Vill du chans på de större vinsterna är det alltså då du ska spela. 

Du vinner normalt om du prickar in alla tre rätt. Om det inte finns någon kupong med tre rätt kan du vinna om du har två rätt. Återbetalningen för detta spel är 75%.

Dessa travbanor avgörs loppen på

Om man slår ut V3-spelen över hela året så kommer nog varenda travbana i hela Sverige vara representerad. Du ser alltid vilken travbana loppen går på när du loggar in på ATG:s hemsida. På onsdagar är det dock alltid Solvalla som står värd för V3. Om du spelar under V75 så är det samma bana som är värd för de loppen. Kanske har du möjlighet att besöka en travbana i din närhet och spela på loppen på plats. Det är en väldigt rolig upplevelse som brukar uppskattas av de flesta.

Att spela på hästkapplöpning online

Ta del av speltips och öka dina chanser

Du behöver inte vara någon expert för att kunna spela på V3. Det finns flera experter som delar med sig av sina bästa speltips varje vecka. Om du själv är duktig på att ta ut hästar kan du starta din egna plattform och dela med dig av tips. Det finns flera ställen där du kan ta del av dessa. En del använder en streamingtjänst som Youtube eller Twitch. Andra använder sociala medier som Instagram eller Facebook. Du brukar även kunna hitta speltips i dagstidningar. 

 

Även om det finns många duktiga tippare finns det aldrig några helt säkra tips och det är viktigt att vara medveten om. Därför är det viktigt att alltid tänka på att spela ansvarsfullt. ATG har bra information om detta om du känner någon som är i riskzon. Det finns även ett självtest du kan göra.

Vanliga frågor och svar om V3

Det går att spela på V3 flera gånger dagligen. Du kan se spelschema på ATG:s hemsida.

Det går ut på att du ska pricka in rätt vinnare i tre olika avdelningar. Det kan vara under V75 eller någon annan form av tävling.

Nej, det kan vara från travbanor vart som helst i världen. Du ser alltid vilken travbana det handlar om på din kupong.

Det omsätter normalt runt 100 000 kronor per omgång. På lördagar när det är V75 kan det omsätta upp till 200 000 kronor.