Hoppa till innehåll

ATG live

  • av
ATG live

ATG live är ett enkelt sätt för dig att hänga med i de flesta travlopp som du kan spela på hos ATG. De har en egen spelare där de visar upp loppen. Den fungerar både från mobil och dator så du kan välja det som passar dig bäst. Det betyder också att du kan följa med i loppen när du är på språng. Om du vill komma till kanalen går du bara in på ATG.se/live. Sedan kommer du se den aktuella tävlingen. Allt du behöver är alltså en internetuppkoppling. 

Fördelen med ATG live

En stor fördel med ATG live är att du ser startlistorna för loppet samtidigt som du kollar på streamen. Där ser du även information som odds och vilken kusk som kör. Då är det enkelt att följa med om du har spelat på en eller flera kuponger. Har du spelat hos ATG dyker dessutom de hästar du har spelat på upp under spelaren. Du behöver alltså inte komma ihåg i huvudet vilka du har bettat på. Det gäller även för de andelar som du lämnar in. 

Om du vill kan du även lägga ett spel samtidigt som du kollar på ATG i livespelaren. Det förutsätter självfallet att du är inloggad på sajten. Om du inte har ett konto hos ATG är det alltså första steget. Du skapar snabbt ditt konto om du loggar in med BankID. Sedan behöver du bara välja vilken metod du vill använda för att sätta in pengar. 

Allt som krävs är en internetuppkoppling

Är du en riktigt travfantast vill du säkerligen se loppen som du har spelat på. Även om du spelar för första gången kan det vara kul att hänga med i tävlingarna. Då behöver du alltså inte oroa dig över att hitta någon TV-kanal som visar just dina lopp. Istället tar du bara fram ATG live. Normalt är det bara de stora loppen som V75 och V86 som visas på TV. Resterande lopp brukar alltså visas i livespelaren. Se bara till att du har en stabil internetuppkoppling så fungerar det alldeles utmärkt. 

ATG live anpassar sig efter din enhet

Det spelar ingen roll vilken enhet du använder när du ska kolla på ATG live, spelaren kommer automatiskt att anpassa sig efter storleken på din skärm. Du kan när som helst pausa sändningen om du måste gå iväg en kort stund. Dock så går det inte se i efterhand, då måste du istället gå till något som heter ATG play. Där ligger loppen kvar under ett visst antal dagar. 

Missa inget av loppen

Om du vill vara garanterad att inte missa något av loppen oavsett vad du är någonstans är det bäst att lägga till ATG live som ett bokmärke. Det är ett måste för alla som älskar trav. Om du spelar med kompisar kan ni alla samlas och se loppen tillsammans. Då kan ni till exempel casta sändningen till en TV så alla kan se på en stor skärm. Det är enkelt att skapa en härlig gemenskap tillsammans med vänner och familj som också älskar att titta på travet.